Budući NBA kalibar u dresu Crvene zvezde, pojačanje za napad na sam vrh Evrolige?
Budući NBA kalibar u dresu Crvene zvezde, Foto: Starsport©

sjajan posao?

Budući NBA kalibar u dresu Crvene zvezde, pojačanje za napad na sam vrh Evrolige?

Veliko ime u dresu Zvezde

Objavljeno: 17:19h

Savršen posao Crvene zvezde?

Nakon povrede startnog centra crveno-belih Džoela Bolomboja u abaligaškom okršaju minulog vukenda u Podgorici protiv domaće Budućnosti (75:73 u korist Zvezde), uprava kluba sa Malog Kalemegdana hitno je reagovala i angažovala Filipa Petruševa!

Filip Petrušev u Crvenoj zvezdi
Filip Petrušev u Crvenoj zvezdifoto: Starsport

Bronzani iz Pariza u dresu Srbije ovog let na Olimpijskim igrama, dolazi kao pozajmljen igrač u redove svog bivšeg kluba iz koga se 2023. godine otisnuo put Amerike.

Ipak, Petrušev nije dobio šansu u najjačoj ligi sveta, pošto se u vrlo kratkom vremensku periodu rastao sa Filadelfijom. Talentovani krilni centar je pokazao u Parizu da je kadar da se nosi sa američkim NBA zvezdama, te ga sigurno očekuje nova šansa u NBA ligi.

1 / 6 Foto: EPA/ANNA SZILAGYI

Međutim, pre toga, moraće da sa Zvezdom ostvari sopstvene, ali i snove navijača - plasman među osam najboljih, barem za početak.

U izostanku Bolomboja od Petruševa se očekuje da dodatno stabilizujue skok Zvezde, u nedostatku dobre forme Luke Mitrovića i Uroša Plavšića. Šuz za tri poena i igra bez lopte je nešto što dodatno krasi igru Petruševa, stoga, očekuje se pravi bum srpskog krilnog centra u Evroligi ove sezone.

Da li će to biti dovoljno za plasman Zvezde u TOP 8?

Bonus video:

00:38

Neko simulira zvuk policije dok Petrušev daje izjavu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.